Coatings

Mikal Krasverwijdering is licentiehouder van ClearShield en kan daardoor glascoatings ClearShieldaanbrengen en gebruik maken van de producten en technieken van ClearShield. Bovendien betekent dit dat de klant altijd een garantiecertificaat ontvangt (op het geleverde werk) dat geldig is voor een periode van maar liefst 5 jaar!

Wanneer ClearShield?

Verontreinigingen in de lucht zorgen ervoor dat glas toenemend vervuilt, verkleurt, verliest aan transparantie en nog maar nauwelijks schoon te houden is. Clearshield beschermt glas.

Werkwijze

Volgens een stappenplan wordt de coating aangebracht.

Eerst worden middels een reiniging kalk, roest, siliconenverklevingen en/of koolwaterstof-verontreinigingen verwijderd. Na deze reiniging wordt de onzichtbare coating aangebracht op het glas. Deze coating verhindert verregaand het aanhechten van vuil en kalk en beschermt tegen verontreinigingen in de lucht, uit beton of mortel. Wanneer het regent, parelt het water snel af en neemt gelijktijdig het vuil mee. Daardoor vermindert het ramenwassen met maar liefst 60%, hetgeen eveneens betekent dat het  een behoorlijke kostenbesparing oplevert. ClearShield is zowel binnens- (bijvoorbeeld kalkaanslag op douchewanden) als buitenshuis (kantoren, cruiseschepen, zwembaden, moeilijk te bereiken ramen, enz.) toepasbaar.

Voordelen

  • Functioneert perfect bij nieuw en reeds ingebouwd glas
  • Op locatie aan te brengen
  • Weert vuil
  • Bespaart tijd & kosten
  • Verbetert de hygiëne
  • Garantiecertificaat voor 5 jaar